Kielet

Jaa vinkkejä tai hae apua keskustelualueeltamme tai ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@edicy.com

Kielet

Kuinka lisään sivuilleni toisen kielen?

Tähän on kaksi tapaa. Jos käytät valmista edicyn teemaa, klikkaa ”+Lisää” linkkiä sivusi kielivalikossa. Valitse kieli valikosta ja syötä kielen nimi laatikkoon. Klikkaa sitten ”Lisää”-nappia.

Add language

Voit myös mennä ”Asetukset”-valikosta ”Rakenne”-sivulle ja sieltä ”Hallinta”-sivulle. Kieli lisätään klikkaamalla ”+Lisää”-nappia. Valitse kieli valikosta ja syötä kielen nimi laatikkoon. Ja vahvista muutokset.

Add language - site organiser

Kuinka käännän sivuni toisille kielille?

Käännetyt sivut on ryhmitelty samalla tavalla keskenään, jos kävijä vaihtaa sivun kieltä, ohjataan hänet samalle sivulle, mutta käännettynä valitsemalleen kielelle. Huomaa että Edicy ei automaattisesti käännä sivuja vaan joudut tekemään käännöstyön itse tai teettämään sen..

Jos käytät Edicyn valmiita teemoja näet kääntämättömät sivun harmaalla merkittynä sivuillasi, klikkaa mitä tahansa näistä sivuista kääntääksesi sen.

Translate the page

Vaihtoehtoisesti voit mennä ”Asetukset” valikosta ”Rakenne”-sivulle ja valita muokattavan kielen. Laajenna listaa että näet kaikki sivut sivuillasi. Näet ”+Käännä” valinnan jokaisen sivun kohdalla joita et ole vielä kääntänyt. Klikkaa linkistä, jolloin Edicy pyytää sinua lisäämään sivun. Kirjoita käännetty otsikko sivulle ja klikkaa luo sivu jotta voit luoda sivun valitulla kielellä.

Translate the page - site organiser

Kuinka vaihdan sivuni oletuskieltä?

Oletuskieli sivuillasi on ensimmäinen kieli jonka olet luonut sivun tekovaiheessa ja tällä hetkellä et voi muuttaa tätä itse. Työstämme tätä ominaisuutta lisätäksemme sen Edicyyn, mutta jos sinun täytyy tehdä tämä muutos heti, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa support@edicy.com.

Edicyä ei ole kielelleni.

Meillä on aina tarvetta ihmisille jotka voivat auttaa meitä käännöstyössä. Jos voit auttaa, ota ihmeessä meihin yhteys sähköpostilla osoitteeseen support@edicy.com ja kerro minkä kielen haluaisit lisättävän ja ota myös yhteyttä jos törmäät Edicyä käyttäessäsi mahdollisiin kielivirheisiin.

Kuinka poistan kielen jota en enää tarvitse?

Mene ”Asetukset” valikon kautta ”Rakenne”-sivulle ja klikkaa ”Hallinta” nappia. Valitse kieli jonka haluat poistaa ja klikkaa roskakorikuvaketta.
Language organizer

Huom! Huomioi että poistamalla kielen poistat samalla kaiken sisällön tämän kielen alta. Muista että sinulla on oltava vähintään yksi kieli sivuillasi että sivut toimivat.

Kuinka muutan näyttönimen tai kielikoodin jo olemassaolevalle kielelle?

Mene ”Asetukset” valikon kautta ”Rakenne”-sivulle ja klikkaa ”Hallinta”-nappia. Klikkaa sen kielen nimestä jonka haluat muuttaa. Valitse sitten uusi kieli pudotusvalikosta ja kirjoita uusi kielen nimi. Voit myös kirjoittaa tähän sivusi käännetyn otsikon.

Language settings