Senine sisu salvestamise viis ei olnud just kõige arusaadavam, tekitas segadust ning me otsustasime lõpuks "Publitseeri/Ei publitseeri" nupu asendada täiesti tavalise "Salvesta" nupuga.
Sisu muutmine ilma selle kohese avalikustamiseta on endiselt võimalik. Selleks ava lehe seaded, vajutades "Leht" nupule ekraani alumises servas. Eemaldades linnukese kastist "Avalikusta muudatused koheselt", ei avalikustata tehtavaid muudatusi kuniks klikid "Avalikusta" linki ekraani alumises servas.

Samas blogiposti kirjutamisel ei avalikustata seda koheselt, kuna on viisakas hoida viimaste uudiste nimekiri ilusa ja puhtana. Blogiposti avalikustamine töötab teistpidi kuna on tavapärane kõigepealt see valmis kirjutada ning alles siis kõigile näitamiseks välja panna.

Ning kui sa unustasidki salvestamise nuppu vajutada, pole hullu - Edicy salvestab sinu muudatusi automaatselt iga 30 sekundi järel.

Vastused sellele postitusele

  • aleksandra tiirman 17. juuni

    see lahendus meeldib mulle väga, kuna ei pea enam ootama kuni muudatused salvestuvad automaatselt - säästab aega ja närve :)
    kuid siiski ei meeldi mulle, et muudatused on koheselt veebis nähtavad; tahaks töödelda lehte justkui preview-režiimis, ja alles siis, kui olen muudatustega rahul ja need ka kinnitanud, avalikustada.

  • Priit 24. juuni

    Uuendust tehes mõtlesime, et see probleem võib tekkida. Lahendus on alguses lehekülge mitte menüüs näidata. Kui sisu on valmis, siis lülitada menüüs näitamine sisse ning kõik ongi hästi.

Kirjuta vastus

Email again:

Edicy blogi

Maailm lihtsaima veebiehitaja taga

Räägitakse