Lisa oma veebilehele vormid, et võtta vastu külastajate tagasisidet ja tellimusi. Lisa oma veebilehele vormid, et võtta vastu külastajate tagasisidet ja tellimusi.

Hei!

Kurb näha, et sa pole tükk aega oma Edicy kontot külastanud. Tahtsime lihtsalt märku anda kui palju Edicy sellest ajast saadik edasi arenenud on. Kas midagi sulle olulist on ikka veel puudu? Ole hea, vaata üle ja anna meile märku kirjutades support@edicy.com.

Suurimat rõõmu valmitab meile vastvalminud vormitööriist, mille vastu paljud kasutajad huvi on tundnud. Nüüd saad oma veebi kaudu küsida tagasisidet, viia läbi küsitlusi, lisada tellimisvormi või miks mitte koguda allkirju Läänemere elustiku kaitseks. Andmed, mis külastajatelt vormide abil kogud võib tellida endale meilile, importida Excelisse või vaadata läbi Edicy.

Koosta tabeleid

Koosta tabeleid

Nüüdsest saab Edicy'ga imelihtsalt tabeleid koostada. Väike uus tööriist toimib hästi nii uute tabelite loomiseks kui vanade muutmiseks.


Halda pilte otse teksti sees

Halda pilte otse teksti sees

Edicy'ga saad sa nüüd muuta otse teksti sees pildi suurust, seda pöörata või osa pildist maha lõigata. Lae pildid üles ükskõik mis suuruse ja kujuga — nad näevad su veebis välja imeilusad.

Lisa ja tõsta ringi sisualasid

Lisa ja tõsta ringi sisualasid

Mõne nädala eest lisandus võimalus panna ühele lehele segi läbi tekste, vorme, galeriisid — täpselt nii nagu sul vaja. Ja sa saad neid igal ajal mugavalt hiirega lohistades ringi tõsta. Käepärane, kas pole?

Logi sisse ja katseta kõik omal käel järgi

Suhtlemiseni!
Edicy meeskond

Edicy. Igaüks saab luua veebilehe. Edicy on Fraktal OÜ kaubamärk.

Ei soovi enam uudiskirju? Kustuta end Edicy kirjade saajate hulgast.